Το πρώτο Ελληνικό Transsexual Portal σας καλωσορίζει !!!
Προφίλ | Όροι χρήσης | Άρθρα | Forum | Chat | Αγγελίες | Βιβλίο Επισκεπτών
Site map
Αρχική σελίδα
 TRANSSEXUAL NEWS
 
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Η άποψη του Transs.gr
Σύντομο σχόλιο από το transs.gr
Συνεντεύξεις του transs.gr
Καταγγελίες του Transs.gr
Απόψεις
Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
Trans Διεκδικήσεις
Transgender day of Remembrance
Ομάδα Αλληλοβοήθειας
Ψυχολογική Υποστήριξη
Trans Προσωπικότητες
Trans Συγγραφείς
Trans Ποίηση
Trans Βeauties
TV - Video
Υγεία
Χρήσιμα tips
«Συμβουλές Ομορφιάς»
Συνεντεύξεις
Αφιερώματα
Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ
Διαγωνισμοί
Δελτία Τύπου Οργανώσεων
Αναδημοσιεύσεις
Βίντεο της ημέρας
Σαν Σήμερα - LGBT People in History
Chat
Trans Newsletter
Συντάκτες και συνεργάτες
ΒΙΒΛΙΑ
Trans Λογοτεχνία
Trans Δοκίμια
Trans Βιογραφίες
Trans Ξενόγλωσση Λογοτεχνία
Trans Ξενόγλωσσα Δοκίμια
LGBT Θέατρο - Κινηματογράφος - Τέχνες
Gay Λογοτενία
Gay Βιογραφίες
Gay Ποίηση
Gay - Lesbian Μελέτες- Δοκίμια
Lesbian Λογοτενία
Lesbian Ποίηση
Eρωτική Λογοτεχνία
Σεξουαλικότητα
BDSM - S/M Λογοτεχνία
Γενική Λογοτεχνία
Ψυχολογία
Βιογραφίες
Επιστημονική φαντασία
Ιστορία
Φωτογραφία- Γραφικές τέχνες
Παρουσίαση - Βιβλιοκριτική
Rainbow Είδη Δώρων
Είδη Δώρων
DVD
Trans DVD
Gay DVD
Lesbian DVD
MAGAZINES - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Trans Ξενόγλωσσα Περιοδικά
GREEK PRESS & MAGAZINES
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Τρία βιβλία μαζί με dvd
ΣΤΡΕΛΛΑ Το βιβλίο μαζί με το Dvd 19.90
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ [ 97 ]
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ [ 124 ]
 
 LINKS
 
Newsletter
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας, προσφορές, κλπ.
Νέα
Η άποψη του Transs.gr: Ο Δημήτρης, η Ντέμυ και η προσθαλάσσωση...


Greece Flag Ελλάδα : Tετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 | 21:03
 
 
 Η άποψη του Transs.gr
γράφει η Μαρίνα Γαλανού

Ο Δημήτρης, η Ντέμυ και η προσθαλάσσωση...

«Μισώ την λέξη ομοφοβία. Δεν είναι φοβία. Δεν υπάρχει κάτι να φοβηθείς. Απλά είσαι μαλάκας»
Στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, σε μία κοινωνία που την διαπερνά μία κρίση βαθύτερη των οικονομικών, ανθοί πολλοί, άλλοι παλιότεροι άλλοι νεότεροι παρουσιάζονται. Χέρι-χέρι με τον νεοναζισμό και τον ρατσισμό που παρουσιάζονται με ένα νέο προσωπείο και στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα παραπάνω από το τελευταίο στήριγμα ενός καθεστώτος που καταρρέει και που αυτό δεν κάνει τίποτε -τουναντίον εν τοις πράγμασι τον πριμοδοτεί- για να τον αποτρέψει, ένας καινούργιος ανθός απείρου κάλους παρουσιάζεται και ενδημεί. Όλοι συνωμοτούν έναντι όλων. Αόρατοι εχθροί έρχονται να στην πέσουν Έλληνά μου, γιατί είσαι ωραίος, μερακλής και δερβίσης, παλικαράς με λίγα λόγια.


Μα ποιοί αόρατοι; ορατότατοι, τους εντόπισε αίφνης η "αρθρογράφος"* που προσθαλασσώθηκε στο πέλαγος εν ταραχή αποκαλύπτοντας με λόγια τρεμάμενα ότι φευ!, οι ομοφυλόφιλοι συνωμότησαν, αυτοί οι άθλιοι, οι ψυχικά διαταραγμένοι, αυτοί που με τις μηχανορραφίες τους, τις οργανώσεις τους κατάφεραν να βγάλουν από τον κατάλογο της APA την ομοφυλοφιλία από ψυχολογική διαταραχή! Και, ναι, διαβόλου κάλτσα η δημοσιογράφος, αποκαλύπτει την εκπληκτική συνωμοσία...

Έκπληκτο το πόπολο, σταματάει να τα ρίχνει στους δημοσίους υπαλλήλους, στους ιδιωτικούς, τους ταξιτζήδες και ποιόν άλλο δεν ξέρω, αναγιγνώσκει την μία και πραγματική αλήθεια την εκ site σπουδαίου εμπορευόμενη το λαλήσαν: οι ομοφυλόφιλοι φταίνε έχουν πρόσβαση παντού οι άθλιοι, μέχρι και τον κατάλογο της APA κατάφεραν ν' αλλάξουν (άλλωστε το είχε πει κι ο πάστορας στο αμέρικα: μέχρι και σεισμούς προκαλούν οι άθλιοι με τις αμαρτίες τους, για να μην ανατρέξω στον Πειραιώς που αρέσκεται εσχάτως στα χρυσαύγουλα...).

Συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων δηλαδή: ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) θύμα τους, η Αμερικανική Ψυχιατρική Ένωση (APA), όλες οι ψυχιατρικές εταιρείες του δυτικού κόσμου και πάει λέγοντας. Μην το ψάχνεις σου λέω... ο Θεός, ο Αλλάχ, ο Δίας, ο Βούδας κι ο Μίθρας όλοι μαζί παρέα να μας φυλάνε...

Προχωρά όμως και παραπέρα η "αρθρογράφος", αγανακτισμένη γαρ κι αυτή. Ε, αγανακτισμένοι είμαστε όλοι με τα οικονομικά, ο καθένας έχει τον καημό του τί να κάνουμε τώρα - αυτή αγανακτισμένη με "τον Δημήτρη που δεν ξέρεις αν είναι Δημήτρης ή Ντέμυ στο κρεβάτι", όπως λέει, διότι "Γνωρίζεις τη Γιάννα, τη συμπαθείς και ξαφνικά σού την πέφτει ως Γιάννης" ή γιατί "Στην επόμενη γωνία σε περιμένει ο Χρήστος, που αν γουστάρεις θα γίνει και Χριστίνα, για πάρτη σου βρε συ, γιατί του το ‘βγαλες και θέλει να τα κάνει όλα μαζί σου", όπως συμπληρώνει.

Καταλήγει δέ στο βαθυστόχαστο: "Η λέξη διαστροφή μη σου περάσει από το μυαλό (από το δικό μου πέρασε ), δεν χωράει μέσα στην κατάσταση που περιγράφω, σε καμία περίπτωση. Θα τους δεις πια όλους μαζί, άντρες, γυναίκες, τραβεστί, σε σετάκια των δύο, των τριών ή και σε μεγάλη συμφέρουσα συσκευασία των έξι και άνω" καθώς και: "Αυτή η απελευθέρωση μάς οδηγεί πράγματι στην ελευθερία ή στην υποδούλωσή απ’ τα πάθη μας, τα οποία νομιμοποιήσαμε ωραιότατα;"

Μη σου περάσει αναγνώστα μου απ' το μυαλό ότι είναι ομοφοβική και τρανσφοβική, απαπαπά, ούτε κατά διάνοια!. Η φέρελπις "αρθρογράφος" εκ ναυτιλίας ορμώμενη τα λέει "κοφτά και τσεκουράτα" (σαν το άλλο τον "τσεκουράτο" με το πλατύ χαμόγελο που θέλει να βάλει χέρι στην πρώτη κατοικία ένα πράμα...).

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο Αγοραστός (αγοράσαμε, ψωνίσαμε, άστο καλή μου) που παραπέμπει η "αρθρογράφος" κι αν τον γνωρίζει η μαμά του, πάντως σε οποιαδήποτε ψυχιατρική / ψυχολογική εταιρία υπάρχει στον δυτικό κόσμο, αν κάποιος διαβάσει αυτά τα χαριτωμένα, θα ξεκαρδιστεί βλέποντας αυτά τα γραφικά.

Και πέραν αυτών η φράση: "υποδούλωση στα πάθη μας", δηλώνει την επιστροφή σε έναν νεοσυντηριτισμό, δεμένο γερά στα δίχτυα του νεοναζισμού που ενδύεται το κοστούμι του "προστάτη", του νταβατζή εν ολίγοις, που θέλει να επαναορίσει την έννοια της "απελευθέρωσης" με τίτλους και συνθήματα που ομοιάζουν με το πάλαι ποτέ "arbeit macht frei" (η εργασία σε απελευθερώνει) που κοσμούσε την είσοδο των ναζιστικών στρατοπέδων.

Υπερβάλλω θα μου πείτε; Μπορεί, ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, το γλυκό του νεοσυντηρητισμού του ρατσισμού και του νεοναζισμού, πάντα έδενε με ένα σορόπι επαναορισμού -στην πραγματικότητα αυθαίρετης και βάρβαρης διαστρέβλωσης- εννοιών μέσα σε έναν ωκεανό γραφικότητας. Περί αυτού πρόκειται.

Άντε τώρα να εξηγείς σε κάποιους ότι άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός και άλλο η ταυτότητα φύλου και πολλά ακόμη...

Μαρίνα Γαλανού.

* Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες, αλλά δεν μπορώ να παραπέμψω στο "άρθρο", διαφημίζοντας έτσι την ιστοσελίδα.

Η άποψη του Transs.gr

Transsexual News

© Transs.gr
******************************************************************
πίσω πάνω

 

πίσω πάνω