Το πρώτο Ελληνικό Transsexual Portal σας καλωσορίζει !!!
Προφίλ | Όροι χρήσης | Άρθρα | Forum | Chat | Αγγελίες | Βιβλίο Επισκεπτών
Site map
Αρχική σελίδα
 TRANSSEXUAL NEWS
 
ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Η άποψη του Transs.gr
Σύντομο σχόλιο από το transs.gr
Συνεντεύξεις του transs.gr
Καταγγελίες του Transs.gr
Απόψεις
Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
Trans Διεκδικήσεις
Transgender day of Remembrance
Ομάδα Αλληλοβοήθειας
Ψυχολογική Υποστήριξη
Trans Προσωπικότητες
Trans Συγγραφείς
Trans Ποίηση
Trans Βeauties
TV - Video
Υγεία
Χρήσιμα tips
«Συμβουλές Ομορφιάς»
Συνεντεύξεις
Αφιερώματα
Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ
Διαγωνισμοί
Δελτία Τύπου Οργανώσεων
Αναδημοσιεύσεις
Βίντεο της ημέρας
Σαν Σήμερα - LGBT People in History
Chat
Trans Newsletter
Συντάκτες και συνεργάτες
ΒΙΒΛΙΑ
Trans Λογοτεχνία
Trans Δοκίμια
Trans Βιογραφίες
Trans Ξενόγλωσση Λογοτεχνία
Trans Ξενόγλωσσα Δοκίμια
LGBT Θέατρο - Κινηματογράφος - Τέχνες
Gay Λογοτενία
Gay Βιογραφίες
Gay Ποίηση
Gay - Lesbian Μελέτες- Δοκίμια
Lesbian Λογοτενία
Lesbian Ποίηση
Eρωτική Λογοτεχνία
Σεξουαλικότητα
BDSM - S/M Λογοτεχνία
Γενική Λογοτεχνία
Ψυχολογία
Βιογραφίες
Επιστημονική φαντασία
Ιστορία
Φωτογραφία- Γραφικές τέχνες
Παρουσίαση - Βιβλιοκριτική
Rainbow Είδη Δώρων
Είδη Δώρων
DVD
Trans DVD
Gay DVD
Lesbian DVD
MAGAZINES - ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
Trans Ξενόγλωσσα Περιοδικά
GREEK PRESS & MAGAZINES
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Τρία βιβλία μαζί με dvd
ΣΤΡΕΛΛΑ Το βιβλίο μαζί με το Dvd 19.90
ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ [ 97 ]
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ [ 124 ]
 
 LINKS
 
Newsletter
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να καταχωρηθείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας για να ενημερώνεστε σχετικά με τις δραστηριότητες και τα προϊόντα μας, προσφορές, κλπ.
Νέα
Καταψήφισαν οι ΑνΕλ το σύμφωνο συμβίωσης | Ψήφο επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Εν Κεντρώων


Flag Ελλάδα: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 | 20:05Καταψήφισαν οι ΑνΕλ το σύμφωνο συμβίωσης στην Επιτροπή | Ψήφο επί της αρχής από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Εν. Κεντρώων


*

Συντάκτης: Ειρήνη Κωστάκη
Με το Ποτάμι και τον ειδικό του αγορητή Ιάσωνα Φωτήλα να αλλάζει τελευταία στιγμή ψήφο από την επιφύλαξη στο «ναι», υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο «Σύμφωνο συμβίωσης, άσκηση δικαιωμάτων, ποινικές και άλλες διατάξεις». Ψήφο επί της αρχής έδωσαν στο νομοσχέδιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων.


Οι ΑνΕλ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, με τον ειδικό τους αγορητή Βασίλη Κόκαλη να απουσιάζει και τον Κωνσταντίνο Κατσίκη να εκφράζει τη θέση των βουλευτών «Ο κ. Κόκκαλης είπε ότι θα επιφυλαχθούμε, αλλά εγώ σας λέω όχι». Το νομοσχέδιο καταψήφισαν επίσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και του ΚΚΕ. Η ΝΔ επιφθλάχθηκε για τη στάση της τόσο στην επί των άρθρων ψηφοφορία, όσο και στην Ολομέλεια, αναλόγως με τις αλλαγές που θα φέρει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος στα άρθρα στα οποία εκείνη διαφωνεί.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει αναφανδόν το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά θα βάλει όρια όσον αφορά τις επιπλέον διατάξεις που θα στηρίξει. Εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία, ο ειδικός αγορητής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ζήτησε «να μην πάμε όπως με την ιθαγένεια, που ψηφίσαμε και ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί τίποτα», σκεπτόμενος ότι αν ο μικρός κυβερνητικός εταίρος διαφωνεί, και αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία θα μείνει ανεφάρμοστη. «Να δούμε αν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των μελών της κυβέρνησης χωρίς τη ψήφο της αντιπολίτευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά, αναμένοτας την επί των άρθρων συζήτηση και την συζήτηση στην Ολομέλεια για να προσπαθήσει να πιέσει για απόσυρση διατάξεων που τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, διαφωνούν.

Τεστ για την κυβέρνηση θα είναι η καταψήφιση στην επί των άρθρων ψηφοφορία στην Επιτροπή, άρθρων στα οποία διαφωνεί τόσο η αντιπολίτευση, όσο και οι ΑνΕλ, όπως είναι οι διατάξεις για το βραχιολάκι και τον Νίκο Ρωμανό.

Οι αλλαγές του Ν. Παρασκευόπουλου – διευκρίνιση για τη διατύπωση περί τεκνοθεσίας Σχετικά με το επίμαχο άρθρο 12 με την αναλογική εφαρμογή διατάξεων του οικογενειακού δικαίου και στο σύμφωνο, ο κ. Παρασκευόπουλος έδωσε περίγραμμα των αλλαγών: «Μια διευκρίνιση η οποία θα καθιστά σαφέστερη τη διατύπωση, ότι το σύμφωνο συμβίωσης που συζητείται, δεν αφορά αυτή τη στιγμή την υιοθεσία. Η διατύπωση θα το καθιστά σαφές», τόνισε ο υπουργός.

Όσον αφορά τις μωρομάνες, ο κ. υπουργός είπε ότι το όριο της κατ’ οίκον κράτησης θα είναι μέχρι να φτάσει το παιδί 8 ετών, των κακουργημάτων συμπεριλαμβανομένων. Σχετικά μη τη δυνατότητα χορήγησης εκπαιδευτικής αδείας και τη διάταξη που άφηνε την αρμοδιότητα μόνο στον εισαγγελέα των φυλακών, ο κ. Παρασκευόπουλος υπογράμμισε ότι αυτό θα αλλάξει και θα συνεχίσει να υπάρχει και η αρμοδιότητα του ανακριτή. Σε περίπτωση διαφωνιας, θα αποφαίνεται το δικαστικό συμβούλιο.


LGBTQI   News
vouliwatch.gr   16.12.2015

******************************************************************Στηρίξτε τον Πολύχρωμο Πλανήτη,τον μοναδικό εκδοτικό οίκο και βιβλιοπωλείο στην χώρα μας που εξειδικεύεται στην γκέι, λεσβιακή και τρανς πεζογραφία, ποίηση και δοκίμιο.

Εκδόσεις-Βιβλιοπωλείο
Πολύχρωμος Πλανήτης,
Αντωνιάδου 6, Αθήνα, έναντι πλαϊνής εισόδου ΑΣΟΕ,
τηλ. 210.8826600,

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-20:30.
και Σάββατο 09:00 - 18:00

http://www.colourfulplanet.com/
E-mail : info@colourfulplanet.com
πίσω πάνω

 

Ποιοί Είμαστε ~ Διαφημιστείτε ~ Όροι και Ευθύνες ~ Χάρτης Σελίδας ~ Επικοινωνία
πίσω πάνω